Jihan Muse & Ungku Hariz Akhirnya Perkenalkan #babyninja – Channel W

Jihan Muse & Ungku Hariz Akhirnya Perkenalkan #babyninja

KUALA LUMPUR – Selepas lebih dua bulan berpantang, akhirnya Jihan Muse dan suami, Ungku Hariz mendedahkan wajah anaknya, yang digelar #babyninja.

Pelawak dan pengacara itu memuat naik gambar pertama keluarga kecil mereka menerusi Instagram miliknya khusus untuk tatapan peminat.

View this post on Instagram

Photoshoot #babyninja dgn @camoraarts.official berjalan dgn lancar. Sangat berpuas hati. Siap dgn mcm2 props, accecories yg mcm2 tema. Kami pilih tema pahlawan islam zaman nabi. Selama ni ingatkan newborn shoot ni dekat studio rupanya dlm rumah kita je diorg setup backdrop. Yg lg nmpk real n best sbb backdrop tu 3D fuh power betul idea camora arts ni. Dah nmpk mcm dekat fadang fasir fulak haha. And kami sebagai parents sgt berpuas hati dgn cara team Camora Arts handle bayi kami mmg sgt professional sambil shooting sambil susukan pastu tidokan kejutkan mcm2 lah. Byk gak skil diorg ni. Dgr nya bayi kami ni adalah bayi ke 831 yg diorg shoot fuhhhhh.. power tak power korg tgk sendiri ig @camoraarts.official.

A post shared by JIHAN MUSE (@jihanmuse) on

Satu majlis Aqiqah dan cukur jambul turut diadakan semalam dan pasangan itu turut berkongsi nama anak mereka iaitu Ungku Arsalan Haq.

Gambar majlis berkenaan dikongsi beberapa teman rapat Jihan termasuk Fara Fauzana dan Shila Amzah.

 

Comments

You must be logged in to post a comment Login

スーパーコピー財布 スーパーコピー時計 スーパーコピーブランド cheap valentino cheap air jordans