Pendeposit Tabung Haji Perlu Kemaskini Maklumat Peribadi – Channel W

Pendeposit Tabung Haji Perlu Kemaskini Maklumat Peribadi

Pendeposit Lembaga Tabung Haji (TH) dinasihati  agar mengemas kini maklumat peribadi sekiranya terdapat perubahan data bagi memudahkan TH menyalurkan maklumat kepada mereka.

Pengarah Urusan Kumpulan dan  Ketua Pegawai Eksekutif TH  Datuk Seri Johan Abdullah berkata pengemaskinian tersebut penting bagi mengelakkan kes surat tawaran haji tidak diterima kerana bertukar alamat.

Dalam satu kenyataan, Johan berkata kesemua pendeposit TH perlu mengambil perhatian dan tindakan susulan bagi memastikan kelancaran penyaluran sebarang makluman penting oleh pihak TH kepada pendeposit.

Johan berkata setakat ini TH mempunyai  9.3 juta pendeposit,  namun hanya 2.9 juta pendeposit telah membuat pengemaskinian profil peribadi.

Pendeposit boleh mengemas kini alamat, nombor telefon dan melakukan penamaan waris di mana-mana pejabat cawangan, pusat perkhidmatan TH dan Pusat Transformasi Bandar (UTC).

Pengemaskinian juga boleh dilakukan di kaunter Rakan Strategik TH iaitu Bank Islam, Bank Rakyat dan Maybank Islamik di seluruh negara, Untuk sebarang pertanyaan berkaitan perkhidmatan TH, orang ramai boleh menghubungi Pusat Panggilan Tabung Haji di 03-6207 1919.

 

Comments

You must be logged in to post a comment Login

スーパーコピー財布 スーパーコピー時計 スーパーコピーブランド cheap valentino cheap air jordans