PRU14: Jumat teguh bersama BN – Channel W

PRU14: Jumat teguh bersama BN

Bekas Ahli Parlimen Sepanggar Datuk Jumat Idris menyatakan pendiriannya akan terus bersama BN dan akan berkempen untuk Calon BN, Datul Seri Abdul Rahman Dahlan.

” Saya tatap bersama BN, kepentingan parti adalah segalanya, melebihi keutamaan diri, itulah saya Jumat,” katanya ketika dihubungi Channel W.

Bagi saya, tidak ada masalah untuk terus menyokong BN kerana selama ini, walaupun apa yang menimpa saya, saya jiwa raga saya tetap bersama BN,” tegasnya lagi.

” Berilah Datuk Rahman Dahlan ini peluang, rakyat pasti akan dibelanya, rekod perkhidmatannya baiks ebelum ini, saya tetap akan menyokong belia dari belakang,” kata Jumat.

Beliau memaklumkan mendapat panggilan peribadi daripada Perdana Menteri, Datuk Seri Mohd Najib Tun Razak, untuk beliau sama-sama dalam semangat sayangkan BN untuk terus membantu siapa sahaja calon BN di Sepanggar.

Sebagai tanda ketaatannya beliau akur dengan permintaan pemimpin tertinggi BN itu dan yakin dengan keputusan itu mempunyai hikmah dan kebaikkan kepada rakyat.

 

Comments

You must be logged in to post a comment Login

スーパーコピー財布 スーパーコピー時計 スーパーコピーブランド cheap valentino cheap air jordans